Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Motivasjonssamling LHL Transplantert

LHL Transplantert inviterer nok en gang til motivasjonshelg for medlemmer fra hele landet fredag 31. mai til søndag 2. juni på Vikingskipet Hotell og Vandrerhjem.

Motivasjonssamling LHL Transplantert

- vårens koseligste eventyr!

Tid
kl. 16.00–15.00
STED
Vikingskipet Hotell og Vandrerhjem
Samling
PRIS
1000
Påmelding

En av de viktigste oppgavene til LHL Transplantert er å skape felles møteplasser, legge til rette for erfaringsutveksling og motivere hverandre. Det vil vi gjøre denne helgen ved å by på et variert program med «aktivitetsdag» på Børstad Idrettspark (tilpasset alle!), gårdstur til Røhne Nedre i Stange hvor vi får omvisning og historiefortelling i Napoleonsrommet, foredrag fra DNT tilrettelagt, koselige måltider, grillfest og mye mer.

Å være motivert er å være engasjert, aktiv og handlende. Motivasjon er den drivkraften du behøver for å få gjennomført en handling eller for å få gjort en endring. Å ha god motivasjon bidrar til bedre fysisk og psykisk helse, og til økt velvære.

Praktisk informasjon

Bindende påmelding innen 10.mai

 • Pris:
  • Medlem: egenandel 1000 kroner
  • Ikke-medlem: egenandel 1 500 kroner
  • Reiseutgifter over 500 kroner blir dekket.
 • Vi har 30 plasser og her gjelder førstemann til mølla.
 • Enkeltrom / dobbeltrom på Vikingskipet Hotell og Vandrerhjem, Hamar
 • Vi følger gjeldende råd og retningslinjer i forhold til smittevern. Enhver har et personlig ansvar for å holde seg hjemme ved mistanke om covid eller annen sykdom. Alle bør selv ta en personlig risikovurdering (evnt sammen med lege) om det er tilrådelig for akkurat deg å delta på samling.
 • Gode kollektivmuligheter med tog fra Trondheim, Oslo, Innlandet og Sørlandet. Tog direkte fra Gardermoen. Mulighet for å bli hentet/kjørt på togstasjonen. Gode parkeringsmuligheter ved vandrerhjemmet.
 • Program sendes ca 2 uker før samling.
 • Flybilletter kan bestilles via Berg-Hansen på telefon 63 94 27 80. Gi beskjed om at faktura skal til "LHL Tillitsvalgt" og at koststed er "506005".

Nytt i år!

I år har de som vil det mulighet til å ankomme Hamar og Vandrerhjemmet på torsdag for en ekstra kostnad på 1020 kr. Vi vil da ta dere imot på torsdag ettermiddag og så spiser vi middag sammen ute i Hamar. Det er Øl-festival denne helga, og dermed litt ekstra god stemning i byen. På fredag formiddag vil vi tilby byvandring med cafe og galleribesøk, eller en god dagstur ut i skogen med nistepakke og flott utsikt. Det er viktig at de som ønsker å delta fra torsdag i tillegg til vanlig påmelding via link sender Beate en sms på tlf 91806966 hvor dere «bestiller» ekstra døgn. Dette ekstradøgnet betales av den enkelte ved ankomst Hamar.

PS! Under besøket til Røhne Nedre har vi også mulighet til å få omvisning, foredrag og ølsmaking ved gårdens microbryggeri. Dette vil koste 450 kroner som betales av den enkelte ved bryggeriet. Påmelding til ølsmakingen skjer også utenom påmeldingslenken ved å sende SMS til Beate på tlf 91805966.