Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny
hunder

Koronatider og tx'er...

Månedens tx-historie kommer fra Venke som så mange av oss andre sitter i selvpålagt karantene om dagen.

Det er mye usikkerhet som råder, og ikke alltid så lett å se positivt på det. Men da hjelper det ofte å dele sine historier, og å lese om andre i samme situasjon. Sammen er vi sterke, på avstand - og vi skal stå an av!

En meter avstand, god håndhygiene og god hosteteknikk!
Det er hverdagen til oss som er organtransplanterte fra før. Det er jo slik vi må leve hver dag resten av livet for å ivareta vårt dyrebare organ, som vi var så heldige å få 💚

Men NÅ ble det plutselig ramme alvor her. Er dere andre like redde som meg? Hele samfunnet blir rammet. Man kan få panikk av mindre... Men heldigvis er vi langt unna panikk her i huset.

Gubben og jeg har gått i frivillig isolat! Tør ikke annet. Ser og hører at mange av dere andre transplanterte også gjør det. Og når man ser på nyhetene og vet hvilke konsekvenser dette kan få for oss, er det best å være forsiktig.

Men hva gjør dere andre for å få tiden til å gå?

Her er det full rulle med tre små valper og fire voksne hunder. Dette er vår måte å holde dystre tanker unna på. Med valpekull i huset trenger man verken tv eller radio. Så her går dagene fort. Jeg er heldig som ikke er ensom midt oppe i dette. Håper dere andre tx'ere har noen å snakke med og får den hjelpen dere trenger. Husk, ta en telefonsamtale, eller en Facetime til de du vet sitter alene i disse tunge tider.

Venke

Venke (hjertetransplantert)