Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Spesialtilpasset turprogram Valdres Høyfjellshotell

VHH et lager igjen et turprogram spesialtilpasset mindre og mellomstore foreninger, slik at det er lettere å få disse medlemmene med på en tur.

Hei LHL-venner

Jeg heter Knut Regenius og jobber med marked og salg for Valdres Høyfjellshotell – (VHH). Jeg er pensjonist (69) og har vært tilknyttet VHH flere år, etter en alvorlig hjerteoperasjon og påfølgende rehab. på LHL Røros i 2015. Fantastisk sted for å komme seg til hektende igjen.

Men tilbake til det jeg skulle fortelle:

VHH et lager igjen et turprogram spesialtilpasset mindre og mellomstore foreninger, slik at det er lettere å få disse medlemmene med på en tur.

Generelt legger vi opp til 4 og 5 dagers turer, dog har noen andre ønsker som vi selvsagt gir gunstige priser på.
Alt er inkludert i tur og opphold unntatt drikkevarer.

Hotellet har alle fasiliteter med 1.klasses kjøkken og levende musikk for voksne, er handikapvennlig og har en eventyrlig beliggenhet ved Steinsetfjorden.

Stølen vår ved Lenningen – 30 km fra hotellet, er en av våre store suksesser i turopplegget, med Stølsmat som rømmegraut, spekemat og flatbrød etc ,samt peiskos og trekkspill.

Jeg skal være deres StølsVert, stølen ligger på 1000 meter over havet med fantastisk utsikt til flere fjellkjeder, sammen med blide og dyktige medarbeidere.

Håper vi kan treffes å få snakke, danse og oppleve noen fine dager sammen.

Ring meg gjerne direkte på telefon; 909 47 479, så tar vi en prat og finner ut sammen noe som passer for dere.

Med vennlig hilsen
Knut Regenius Pettersen
Støl – Marked – Valdres Høyfjellshotell A/S

Se brosjyren fra Valdres Høyfjellshotell A/S