Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Gruppetrening nivå 3 - Haukelandshallen (torsdag kl. 17.00)

Gruppetrening nivå 3 - Haukelandshallen (torsdag kl. 17.00)

Ukentlig
NESTE
18. januar
Tid
17:00
STED
Haukelandshallen
Trening
PRIS
950
Påmelding
  • Treningen starter 11. januar
  • Siste trening før sommeren er 30. mai.
  • Ingen trening 29. februar, 28. mars, 9 mai og 16. mai .

Pris: medlem 950 kroner / ikke-medlem 1 300 kroner

Vi minner om at det er bindende påmelding til våre treningsgrupper og at deltakeravgiften skal være betalt før oppstart av trening.

'Skal du delta på to av våre treningsgrupper? Du får rabatt på den rimeligste gruppen. Rabattkoden får du i ordrebekreftelsen på den første påmeldingen.

Målgruppe

Treningsgruppene er et tilbud til alle våre medlemmer, uansett diagnose.

Våre instruktører har treningskurs fra LHL, og nivå er basert på LHLs ulike nivåer. Så om du er hjertesyk, lungesyk, har hatt hjerneslag, er pårørende eller medlem uten noen av disse diagnosene, så vil du kunne finne et treningsnivå som passer for deg.

Program

Om treningsprogrammet:

Fysisk aktivitet nivå 3

Nivået er intensivt. Det vil si at man skal bli svett og andpusten under treningen. Fysisk aktivitet nivå 3 krever at man kan stå og løpe/gå en hel time. Det er til tider høyt tempo og kan passe godt for de som har trent noe før. Men det er ikke noe i veien for at man prøver seg selv om man har mindre erfaring med trening.

Det er lagt opp til fleksibilitet i treningen. En kan for eksempel gå i stedet for å løpe i utholdenhetstoppene. Programmet inneholder kondisjon- og styrketrening.